Hoe gebruik je MaSplein?

Heb je een inlogcode ontvangen en maak je gebruik van de vacaturebank op de website www.masplein.nl dan moet je als volgt te werk gaan: Met je inlogcode log je in op de website. Hier kun je de actuele vacatures bekijken en kun je reageren op een vacature die je leuk lijkt. Als je aangeeft dat je geïnteresseerd bent in een vacature dan gaat er een seintje naar de school waarop je zit. De stagecoördinator van jouw school moet de door jou gekozen stage vervolgens goedkeuren. Zodra je stage is goedgekeurd door je stagecoördinator stuurt Wendy van Wee van Sigma je gegevens door naar de contactpersoon van de door jou gekozen organisatie. Mits er in de vacature bij 'eerste contactmoment' een contactpersoon staat aangegeven kan je rechtstreeks contact met deze persoon opnemen.

 

Ervaring van...

Jeanine (17 jaar)

“Ik heb bewondering voor vrijwilligers die helpen in het gronddepot. Lijkt me best veel om dat naast een baan te doen.”

Anouk (14 jaar)

“Mijn stages waren geweldig! Ik heb heel erg veel geleerd.”

Kevin (16 jaar)

“Door mijn stage ben ik echt gaan inzien wat je voor andere mensen kunt betekenen. ”

Jennifer (17 jaar)

“Ik wist niet dat oudere mensen nog zo grappig en leuk waren, mijn stage bij het verzorginshuis was gaaf! De waardering en dankbaarheid die ik van de oudere mensen kreeg, die is onbetaalbaar!”

Cool filmpje

Taalcoach Evelien

Meedoen in Nederland begint met het spreken van de Nederlandse taal. Wilt u iemand helpen met de Nederlandse taal? Wordt dan taalcoach!