Op school in Nijkerk

Ben je leerling op het Corlaer College, het Groenhorst of Accent Praktijkonderwijs dan kun je gebruik maken van de digitale vacaturebank op deze site. Op school wordt uitgelegd hoe dit werkt. Je krijgt een inlogcode waarmee je in kunt loggen. Op de vacaturebank staan de actuele klussen en kan je reageren op een vacature die je leuk lijkt. Heb je geen inlogcode ontvangen vraag dit dan even na bij je stagecoördinator op school.

Als je zelf geen leuke klus kunt vinden kun je je melden bij Sigma Nijkerk. Daar is een stagemakelaar aanwezig die je kan helpen bij het vinden van een leuke stage. Op dinsdag- en donderdagmiddag van 15.30 uur tot 17.00 uur kun je terecht op de Oosterstraat 7 in Nijkerk. Je kunt dan vragen naar Wendy van Wee. Zij kan je meer vertellen over de maatschappelijke stages en de openstaande vacatures. Je kunt ook even bellen met 033-2474830. 

Ervaring van...

Jeanine (17 jaar)

“Ik heb bewondering voor vrijwilligers die helpen in het gronddepot. Lijkt me best veel om dat naast een baan te doen.”

Anouk (14 jaar)

“Mijn stages waren geweldig! Ik heb heel erg veel geleerd.”

Kevin (16 jaar)

“Door mijn stage ben ik echt gaan inzien wat je voor andere mensen kunt betekenen. ”

Jennifer (17 jaar)

“Ik wist niet dat oudere mensen nog zo grappig en leuk waren, mijn stage bij het verzorginshuis was gaaf! De waardering en dankbaarheid die ik van de oudere mensen kreeg, die is onbetaalbaar!”

Cool filmpje

Taalcoach Evelien

Meedoen in Nederland begint met het spreken van de Nederlandse taal. Wilt u iemand helpen met de Nederlandse taal? Wordt dan taalcoach!